blog z poradami

Jeść pyszne polenta ze śmietaną i boczkiem i nadal chudnąć?

Tak, to możliwe! Oto jak to zrobić!

Polenta, babeczki, ciasta, pizza i inne smakołyki. To nam się podoba, ale unikać, ponieważ goji. No, może nie tak. Są potrawy, które są cienkie, a to poważnie, ale muszą one być wytwarzane w sposób szczególny, przez przepisy chrono. Utrata masy ciała bez diety głodowe dla smakoszy, to wszystko żywienie chrono i bezpieczny dlatego, że świat stał się hitem.

Dlatego we wrześniu, „Blic kobietą” oznaczony hrono kuchni. Gotować, piec, piec, a jeszcze schudnąć z nas. Ruszamy jutro!

Blic kobieta, która jest jutro w kioskach czeka na Was ten wspaniały przepis na pizzę hrono

I od śniadania, bo najważniejsze, a następnie w każdym wydaniu czeka na najlepszych receptur hrono lunch, obiad i słodycze.

Oto przepis na polenta, że od początku tej historii, tak więc łaskotać wyobraźnię, ale wszystkie inne przepisy na najbardziej pyszne śniadania chronometr, wyznania kobiet, które straciły na wadze i co należy wiedzieć, kiedy udać się w podróż odchudzania, spójrz na jutro „Blic żony „!

Polenta boczek polenta ze smietana

Jest to konieczne
400 ml wody, kilka łyżek mąki jęczmiennej, trochę soli, 1 łyżka
śmietany, trochę smażony boczek, w razie potrzeby
przygotowanie
Put osolonej wody do wrzenia. Gdy się zagotuje, zmniejszyć ogień i powoli dodać mąkę cały przewód wyciszania czasową, tak aby nie dokonały żadnych grudek. Po dodaniu całej mąki, niech to będzie trochę bardziej
dusić i kontynuować mieszanie. Sen polenta do miski, dodać łyżkę śmietany i pokrojoną w kostkę pokrojony boczek, masz przed propržili.

Dodaj komentarz